MAPLINE OY:N TILAUSPALVELUT                                                      

Karttojen tilauspalvelut
Maplinen päätuote on asiakkaalle toimitettava karttaviestintäratkaisu. Kokonaisuus syntyy lähes poikkeuksetta valikoimasta palveluja ja tuotteita. Esimerkkejä tuotteistamme ovat:

Yleisesite (PDF-esite 727kt) ja referenssiluettelo (PDF 93kt, 19.11.2004)

Digitaalisten karttatietokantojen räätälöinti ja jälleenmyynti:
Maastotietokanta Ocad-formaatissa (PDF-esite 346 kt, päivitetty 9.12.2005): Koko Suomen tarkat maastokartta-aineistot käyttöoikeuksineen saatavilla suositussa suunnistuskarttaohjelmiston mukaisessa formaatissa heti valmiina jatkohyödynnettäväksi.
Maastotietokanta tulostuspalvelussa (PDF-esite 261 kt): Koko Suomen tarkat maastokartta-aineistot käyttöoikeuksineen saatavilla tulostuspalvelustamme A3-koossa tai lisäpalveluna suuremmissakin formaateissa.

Internetkartastot ja paikkatietopalvelut:
Mapline-kuntapalvelu (PDF-esite 1,2 Mt): Helppokäyttöinen paikkatietopalvelu tarkoilla maastokartastoilla asp-sovellusvuokrauksena, lisää internet- ja paikkatietopalveluitamme www.mapline24.com >> Referenssit >>


Matkailu- ja retkeilykartat:
Räätälöidyllä kuvaustekniikalla ja oleelliseen keskittyen valmistamme havainnolliset matkailu- ja retkeilykartat käyttäen lähtöaineistona Maanmittauslaitoksen kartta- tai maastotietokantoja sekä asiakkaiden aineistoja. Referenssit >>


Kuntien opas- ja osoitekartat:
Kaupungin ja kunnan opaskartat (PDF-esite 1 Mt): Maplinen numeeriset opas- ja osoitekartat hyötykäyttöön!
Säänkestävät karttataulut (PDF-esite 690 kt): Maplinen numeeriset opaskartat myös ulkokäyttöön!
Referenssit >>

Suunnistuskartat ja kartoitukset:
K-Map kartoituspalvelut (PDF-esite 515 kt): Mapline Oy:n suunnistustoiminta ja -kartoitukset
K-Map suunnistuskarttojen tulostuspalvelu (PDF-esite 807 kt): Suunnistuskartat huippulaatuisina tulostekarttoina!
Syvyyskartoituspalvelu (PDF-esite 732 kt): MapHit-GPS-tiedonkeruulla ja paikkatietotekniikalla tehostettua syvyysmittausta!
Referenssit >>

Suurtulostuspalvelut:
Mapline Oy:n suurtulostusyksikköllä voidaan tulostaa karttoja aina 160cm leveyteen (ja vaikka 50m pituuteen) saakka myös erikoismateriaaleille, kuten säänkestävä paperi, tarrat, kankaat, valokaappikalvot jne. Tulostusvärit ovat säänkestäviä, joten myös ulkokäyttöön tarkoitetut kartat ja karttataulut on mahdollista tuottaa laadukkaasti, nopeasti ja etenkin edullisesti. Karttatulosteet voidaan pohjustaa erilaisille pohjamateriaalille.

MAPLINE24.com -verkkokauppa:
Metsästäjien ja luonnossa liikkujien suosimat Jääkäri-kartat ja muut kartat saat verkkokaupastamme www.mapline24.com. Verkkokaupassamme myös asiakkaiden karttatuotteiden markkinointi ja jakelu. Sopimusasiakkaille tarjotaan räätälöityjen ja nimikoitujen maastokarttojen tulostuspalvelutekniikka koko Suomen kattavana.

Mapline Oy valmistaa korkeatasoisia tilauskarttatuotteita, jotka perustuvat Maanmittauslaitoksen ja tilaajiemme paikkatieto- ja kartta-aineistoihin. Ota yhteyttä, kerromme lisää palveluistamme puh. (015) 471 239
 

SULJE IKKUNA